CHP "KOSGEB" KREDİSİNİ TAKİBE ALDI

CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, Giresun’da 77 işletmeye kredi verileceğini öğrendiklerini belirterek, “Bu kredilerin hangi kriterlerle kimlere verileceğinin açıklanmasını istiyoruz” dedi.

CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker,  KOSGEB tarafından işletmelere verileceği bildirilen ve “can suyu” projesi olarak adlandırılan faizsiz kredilerin Giresun’da hangi kriterler belirlenerek kimlere verildiğinin açıklanmasını istedi. Bir grup partili ile KOSGEB İl Müdürü Yasin Sefer’i ziyaret ettiklerini belirten Türker, ziyarette Türkiye’de KOSGEB üzerinden kredi için ülke genelinde 245 bin 980, Giresun’da ise 1142 işletmenin başvuruda bulunduğunu ve 77 işletmeye bu kredinin verileceğini öğrendiklerini kaydetti.

“TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

CHP İlçe Başkanı Türker, kredi almaya hak kazanan 77 esnafın kim olduğunun kamuoyuna açıklanmasını da isteyerek, “Kamu vicdanının rahatlatılması ve şeffaf olunması adına bunun açıklanmasını talep ediyoruz. İktidar ekonomik açmaz içerisindeki esnafımızın duygularını sömürerek umut tacirleri yapıyor ve hayal satıyor” dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"