Bektaşoğlu’dan yeni yıl dileği

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, yeni yıl mesajında, demokrasi beklentisini dile getirerek, “2017 yılından en büyük beklentimiz, barış ve huzurdur.

Bunu sağlayacak olan da demokrasidir Yeni yıl ülkemiz için demokrasiyi koruma ve yüceltme yılı olmalıdır” dedi.

“BARIŞ, HUZUR VE SEVGİ İÇİN DEMOKRASİ”

Bektaşoğlu, il protokolü, kaymakamlar, muhtarlar, basın, siyasi partiler, kamu kuruluşları, STK’lara ve halka da mektup olarak gönderdiği mesajında geçen yıl ülkemizin acı dolu günlerle geçtiğini hatırlattı. Milletvekili, şu görüşleri dile getirdi: “Artık hepimiz; terör, kadın ve çocuk, iş cinayetlerinin olmadığı, emeğin en yüce değer kabul edildiği, sosyal adaletin, sağlandığı, basın özgürlüğü, insan hak ve özgürlüklerinin korunduğu, evrensel hukuk ve adaletle, cumhuriyetin temel değerleriyle güçlendirilmiş, kurum ve kurallarla işleyen tam ve eksiksiz bir demokrasi istiyoruz.

İstemeliyiz de… Çünkü yaşananlar bize, hep birlikte, birliğimizi, dirliğimizi bozmadan, huzur, barış ve sevgi ortamında yaşamak ve geleceğe güvenle bakmanın ancak demokrasiyle mümkün olduğunu göstermiştir.

Yeni yıl ülkemiz için demokrasiyi koruma ve yüceltme yılı olmalıdır”.

“ÜLKEMİZ İLİMİZ İÇİN MÜCADELEYE DEVAM”

Bülent Bektaşoğlu, 2017 yılında ülkemiz, ilimiz Giresun’un sorunlarını dile getirme ve hak ettiği hizmetleri almak için mücadele edeceğini belirterek, “Bu yıl da, ilimiz Giresun’un beklediği hizmetlere kavuşması, hak mağduriyetlerinin giderilmesi, her alanda kalkınma ve gelişme yolunda adımlar atılması, özellikle tek geçim kaynağımız fındığımızın hak ettiği değere ulaşması için; kamu kuruluşlarımızla, belediyeler, siyasi parti temsilcilerimiz, basın, STK’lar, muhtarlarımızla uyum ve işbirliği içinde, birleştirici ve bütünleştirici bir anlayışla, görev ve sorumluluklarımı yerine getireceğimin bilinmesini isterim.  Yürüttüğüm çalışmalarıma sizlerden de yine yön verici katkı, destek ve öneriler bekliyorum. Bu duygularla size, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte mutlu bir yıl diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum” ifadesini kullandı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"