AB FİLM GÜNLERİ BAŞLIYOR

Belediyemizin ev sahibi olduğu Avrupa Birliği (AB) Türkiye delegasyonu tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen İnsan Hakları Film Günleri Sokakbaşı Vahit Sütlaş Sahnesi’nde saat 13.00’de “ Tam Gözlerimi Açarken “ adlı filmle başlıyor. Yönetmen, Tiyatro ve Sinema oyuncuları Güven Kıraç, İskender Altın ve Nazif Uslu, 8 Aralık’ta başlayıp, 11 Aralık’ta sona erecek etkinlik süresince hayranları ile birlikte olacaklar.

AKSU’DAN DAVET

Belediye Başkanı Kerim Aksu, insan haklarının en temel değer olduğuna vurgu yaparak, AB Türkiye Delegasyonu tarafından organize edilen ve Giresun Belediyesi’nin ev sahipliğinde 8 Aralık günü başlayacak olan ve 11 Aralık’ta sona erecek ücretsiz film günlerine vatandaşları davet etti. Başkan Kerim Aksu, Giresun’un AB ‘de önemli bir kent olduğunu, bu etkinliklerin ve katılımın kentin AB ‘de tanıtımına çok önemli katkı sağladığını dile getirdi.

ÜNLÜ OYUNCU VE YÖNETMENLER GİRESUN’DA

AB 6. İnsan Hakları Film Günleri nedeniyle ünlü oyun sinema ve tiyatro oyuncuları Giresun’a geliyor. Tiyatro ve Sinema oyuncuları Güven Kıraç, İskender Altın ve Nazif Uslu 8 Aralık akşamı film günlerinin yapıldığı Belediye Şehir Tiyatrosu Vahit Sütlaş Sahnesi’nde hayranları ile buluşacak.

GÜNÜN PROGRAMI

Saat: 13:00 Tam Gözlerimi Açarken
Saat 15:00 Bir Yanılgıya Bakış
Saat: 17:30 : Mücadele
Saat: 19:30 : Ötekiler

PANEL VE SEYİRCİ İLE SÖYLEŞİ

8 Aralık Perşembe günü saat 19:00’da gösterilecek Ötekiler filminin sonunda saat 20:30’da İnsan Hakları ve Sinema konulu panel yapılacak. Panele Belediye Başkanı Kerim Aksu, misafir sanatçılar Güven Kıraç, İskender Altın ve Nazif Uslu katılacak. 4 gün süresince tüm gösterimler ve paneller ücretsiz olarak halka açık olacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"