Görele Dernekleri bir araya geldiler

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, AK Parti Giresun Milletvekilimiz Cemal Öztürk, Giresun İl Genel Meclis Üyesi Şengül Şahin ile birlikte Görele Federasyonu Başkanı Birol Kardaş ve dernek yöneticileri ile bir araya geldi.

Görele hakkında istişare ve sohbet havasında gecen toplantıda konuşan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Görele’nin hızla gelişmeye, değişmeye devam ettiğini söyledi.

Dernek başkanları ve yöneticilerden atılan her adımdan dolayı destek isteyen Başkan Erener, “Siz doğdunuz topraklardan doyduğunuz yerlere gittiniz. Bizlerde sizlerin doğduğu toprakları bekliyor, hizmet yapmaya çalışıyoruz. Kısıtlı imkanlarla da olsa Görele hızla gelişmeye, değişmeye devam ediyor. Görele Belediye yapılan hizmetlerin, kazandırılan yatırımların yanında borcunu takip eden, borcunu ödeyen, hizmet etmeye çalışan iyi bir konuma geldi. Bunda sizlerin çok büyük desteklerinizi gördük. Göreve geldiğimiz günden itibaren bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Sizlerde ikametgah konusu olsun attığımız her adımdan dolayı destek istiyoruz. Ayrımcılık değil de birleştirici olalım. Önemli olan en iyi şey bir arada olmak diye düşünüyorum” dedi.

Görele Federasyonu Başkanı Birol Kardaş ise, birlik, diri ve bir olunması gerektiğini belirterek, “Görele’nin sosyal olgu ve dokusundan dolayı insanlarımız bir araya gelmekte zorluk çekiyordu. Bu dernekçilik faaliyetiyle Görele’nin birlikte olduğunu, bir bütün olma ihtiyacını gördük ve bunu da başarmış olduk. Biz hiçbir maddi çıkar gözetmedik. Neyimiz varsa hepsini Görele’ye yatıralım istedik. Görele’nin kalkınması, gelişmesi için adımlar atmaya çalıştık. Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’in başkanlığında da Görele’nin kirli, paslı yüzünden kurtulduğunu görüyoruz. Görele’de gerçekten güzel gelişmeler oluyor. Biz birlik olacağız, diri olacağız, bir olacağız ki Görele daha da büyüyecek, gelişecek. Tolga Başkanımızın her zaman yanındayız. Yeter ki el ele verip, güçlü bir şekilde çalışalım” dedi.

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Terör, darbe girişimi, plan ve bütçe konusuna değinerek Türkiye gündemiyle alakalı olarak bilgiler verdi.

Başkan Erener, daha sonra Görele Federasyonu Başkanı Birol Kardaş ve beraberindekileri İstanbul’a uğurladı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"