5. Girişimcilik ve Kariyer Günleri düzenleniyor

Giresun’da Giresun üniversitesi İŞKUR müdürlüğü ve Giresun valiliğinin Giresun sanayi ticaret odasıyla birlikte 5’incisi düzenlenen “Girişimcilik ve Kariyer Günleri” çalışmaları farkındalık yaratma vizyonuyla düzenleniyor.
Bu yıl ilk defa İŞKUR tarafından ve İŞKUR müdürlükleri tarafından Türkiye’nin 81 ilinde düzenlenmekte olan kariyer günlerinden daha farklı bir içerikle özellikle girişimcilik vizyonuyla zenginleştirilmiş bir etkinlik 2 gün boyunca 29 ve 30 Kasım tarihlerinde Giresun il merkezinde güre yerleşkesinde aynı zamanda ilçelerimizindi bu etkinlikten mahrum kalmaması maksadıyla pazartesi günü 28 Kasımda öğleden önce Alucra öğleden sonra Şebinkarahisar kampüslerimizde yine kaymakamlarımızın belediye başkanlarımızın ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilecek.

ETKİNLİĞE ÖNEMLİ KATILIMLAR OLACAK

Etkinliğe Tüik Trabzon bölge müdürlüğünden ve Siemens firmalarının endüstri 4,0 uzmanları ayrıca dünya çapında kentimizin kadın ve yerel girişimcileri, firmalarımız gençlerimiz ile öğrencilerimiz ile buluşma fırsatı bulacaklar.
Bu etkinliğin özgürlüğü özellikle Giresun üniversitesinin ilk dersinde sayın Başbakan yardımcımız Nurettin Canikli’nin de belirttiği gibi İŞKUR’un kapılarında iş bulma kuyruklarında yer alan iş arayan öğrenci profili yerine doğrudan doğruya bölgemizin kılavuzu ve lideri misyonuyla eğitimde önder rolünü oynayan Giresun üniversitesinin yetiştireceği istihdam yaratan girişimci öğrenci profilinin yetiştirilmesine katkı sunmak üzere 7 ayrı girişimcilik atölyesiyle zenginleştirilmiş bir kariyer günleri etkinliği düzenlenecek.

YARDIMCI DOÇENT DR. OSMAN SİRKECİ TÜM HEMŞERİLERİMİZ ETKİNLİĞE DAVETLİDİR

Bu etkinlikte ilimizin proje uzmanları belediye proje ofisi sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdüren proje uzmanları ile birlikte Fiskobirlik’in yazılım tasarım uzmanları kentimizin gurur duyduğu yazılım firmalarının yazılım uzmanları yönetilecek öğrencilerimizin katılımcılarımızın doğrudan kodlamayı yazılım yapmayı tasarım yapmayı bizzat deneyerek öğrenecekleri atölye çalışmalarıyla farkındalık yaratmak hedeflenmektedir.
Ayrıca Tüm hemşerilerimizin gençlerimiz liseli öğrencilerimiz bu etkinliğe davetlidir. Şehrimize faydalı bir çalışma olacağına inanıyoruz.
Etkinliklere uluslararası tecrübeleriyle katkı sunan zenginlik katan girişimci uzmanı yardımcı Doçent Dr. Osman Sirkeci hocamız ve danışmanlığını yürüttüğü birçok lider firmanın uzmanları ve yöneticilerinin katılımlarıyla zenginleşecektir dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"