Abiye Ayakkabı

Genellikle düğünlerde, nişanlarda ve biraz da resmi toplantılarda tercih ettiğimiz abiye kıyafetler altına abiye ayakkabı modelleri mutlaka bayanların olmazsa olmazıdır. Abiye ayakkabı modelleri bu yıl genellikle koyu renklerden tasarlanmış. Koyu renkli abiye elbiselerin altına giyilecek abiye ayakkabılarla tek model takım olarak çantalar da satışa sunulmuş.

Klasik Abiye Ayakkabılar

Her kıyafetin altına giyilebilecek şekilde tasarlanmış klasik abiye ayakkabılar genellikle koyu renklerden üretilmektedir. Klasik abiye ayakkabı modellerini günümüzde ne kadar da pek kadınlar kullanmak istemese de yine de klasik abiye elbiseler ve klasik abiye çantalar ile kullanan bayanlar bulunmaktadır.

Bu Yılın En Gözde Modeli

Bu yıl moda ayakkabılar içine konulmuş abiye ayakkabı modelleri arasında taşlı ayakkabılara rağbet koyu renk ayakkabı modellerinden çok daha fazla satın alınıyor. Özellikle parlak gece kıyafetleri ile giyilen taşlı abiye ayakkabı modelleri parlak renklerden ve çok ışıltılı taşlardan olanlar tercih ediliyor.

Daha fazla abiye ayakkabı ve farklı ayakkabı modelleri hakkında bilgi edinmek için mutlaka http://www.deichmann.com sitemizden tüm modelleri gözden geçiriniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"