FINDIKTA TÜRKER-KARAN POLEMİĞİ!

CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker ile GZO Başkanı Nurittin Karan arasında fındık üzerine başlayan polemik dün de sürdü. Karan’a cevap veren Türker, “Basiretsiz beyanlarını fındık emekçilerimiz ve hemşerilerimizin taktirine bırakıyorum” dedi.

CHP Giresun merkez İlçe Başkanı Hakan Türker ile Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan arasında fındık üzerine başlayan polemik dün de sürdü. Karan’ın önceki günkü açıklamalarına cevap veren Türker, “Dalda küften, hastalıklardan heba olup giden mili servetimiz tek bir çotanağın da, emeğinin, alın terinin karşılığını alamayan, kaderine terk edilmiş tüm fındık üreticilerinin de vebali üzerinde olan şehrimin Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan’ı ve basiretsiz beyanlarını başta fındık emekçilerimiz ve hemşerilerimin takdirine bırakıyorum” dedi.

ATATÜRK FOTOĞRAFLI TARTIŞMA

CHP merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, GZO başkanının “Bu güne kadar bir kere manzara fotoğrafı önünde poz vermedim. Üreticilerin bize emanet ettikleri Ziraat Odası makamını kastediyorsa koltuğumun arkasında Atatürk resmi, yanımda ise Türk bayrağı bulunmakta. Eğer rahatsızlık duyuyorsa kaldırabilirim” şeklindeki sözlerine de sert çıkarak, “Şimdi aç kulağını bizleri dinle, rahatsızlık duyuyorsa dediğin Hakan Türker’in rahatsızlığı, ne senin ağa babalarının gücü, ne siyasi iktidarının kuvveti, ne yerel ve ulusal vatan hainlerinin ayak oyunları, ne kalleş terör örgütü, ne alayınız, ne de cihan-ı alem haçlı olup karşımıza gelseniz o kaldırabilirim dediğin Mustafa Kemal Atatürk’ün ve şanlı Türk bayrağının yanına dahi yaklaşamazsınız.
Şimdi yok şöyle demek istemiştim, yok şunu kastetmek istedim gibi kendini kabuğuna saklayacak cümleleri bırak, talihsiz, haddini bilmez cümlelerin için Türk halkından özür dile” İfadelerini kullandı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"