SP Giresun yönetiminden 6. olağan kongre açıklaması

Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Öztürk 6. Olağan Kongre ile alakalı bir basın açıklaması yaptı.

Açıklamasında, Çelikleşme ve Yeni Hamle hedeflerini güden 6. Olağan Büyük Kongrenin 30 Ekim 2016 Pazar Günü yapılacağını belirten Ömer Öztürk, bu kongrenin Türkiye’nin ve bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını diledi.

Bu kongre münasebetiyle Yüksek İstişare kurulunun toplanarak bir takım kararlar aldığını ve Giresun İl Başkanlığı olarak alınan bu kararlar doğrultusunda hareket edeceklerini söyleyen Öztürk; “Yüksek İstişare Kurulumuz tek liste ile kongreye gidilmesi yönünde karar almıştır. Ayrıca 5 yıldan beri genel başkanlığı yürüten Prof. Dr. Mustafa Kamalak beyefendiye camiamız ve milletimiz adına teşekkür edilmiş, Kongreye yeni bir genel başkan adayı ile gidilmesi uygun görülmüştür” dedi.

Yüksek İstişare Kurulunun 01 Ekimden itibaren parti içinde ve STK’larla yapmış olduğu geniş istişareler sonucu yeni genel başkan adayını belirlediğini söyleyen Öztürk; “Saadet Partisi"nin en kısa zamanda en büyük parti olmasını temin için gereken bütün "Çelikleşme" ve "Yeni Hamle" çalışmalarını planlı ve programlı bir şekilde yapmak hususlarında elinden gelen gayreti göstereceği inancıyla,  yeni Genel Başkan olarak, Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu’nun uygun olacağı kararlaştırmıştır. Bizde Saadet Partisi Giresun İl Teşkilatı olarak Temel Karamollaoğlunu yeni genel başkanımız olarak görmek istiyor ve destekliyoruz” dedi.

30 Ekim 2016 Pazar Günü saat:10.00’da Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan 6. Olağan Kongreye tüm halkımızı davet ettiklerini belirten Öztürk, bu kongrenin Yeni Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünya’nın kurulmasına vesile olacağını söyledi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"