TÜRKER’İ, KILIÇDAROĞLU’NA ŞİKAYET ETTİ!

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin karan, kendisini şov yapmakla suçlayan CHP merkez İlçe Başkanına cevap verdi. Karan, “Sırtına 20-30 kg değerinde tişört giyip bahçede, harmanda üreticiyle poz veren CHP’li başkan önce aynaya baksın” dedi.

Karan, “CHP’li Türker’i, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na şikayet ediyoruz, ya fındık üreticisinin yanında olsun ya da sussun” diye konuştu.

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, kendisini şov yapmakla suçlayan Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker’e cevap verdi.

20-30 kilo fındık değerinde gömlek ve tişört giyip bahçede, harmanda üreticiyle poz verenleri aynaya bakmaya davet eden Karan, fındık üreticisinin hak ve hukukunu koruyanlar ile şov peşinde koşanların kamuoyunca çok iyi bilindiği ifade etti.

Karan, CHP’nin genel merkez fındık politikasıyla yerel fındık politikasının bir birinden uzak, yerel siyasetçilerin popülist politikalar peşinde sağa-sola çamur atarak üreticiye şirin gözükmeye çalıştığını vurguladı.

“KILIÇDAROĞLU"NA ŞİKAYET EDİYORUZ”

Karan, “Kamuoyunun da yakından takip ettiği gibi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu ve bölge milletvekilleri “fındıkta bir tekelleşme var, fındık üreticisinin hakkı gasp ediliyor” yönünde açıklamalarda bulunurken, Giresun’daki temsilcileri ne yazık ki, üretici örgütünü hedef alarak kamuoyu önünde düşük düşürmeye çalışıyor. Bu duruma bir anlam ve mana vermekte zorluk çekiyoruz. Fındıkta ana muhalefet partisinin görevi bu mudur? Kimin ekmeğine yağ sürmeye veya kimin değirmenine su taşımaya çalışıyorlar? dedi.

“ÜRETİCİNİN NAYLON SEPETE İHTİYACI YOK”

Giresun Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker’i kınayarak “Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na şikayet ediyoruz” diyen Karan, “Ya fındık üreticisinin yanında olun yada susun. Belediyenin imkânlarını kullanarak şov yapmayın. Üreticinin naylon sepete ihtiyacı yok, üreticinin her platformda hakkını savunacak siyasetçilere ihtiyacı var. CHP zihniyeti fındık bahçesine tekelci bir firmanın tabelasını asmak mı? Yoksa bir zamanlar Giresun’da fındığın kalbinin attığı fındık pazarı mevkiini körletmek mi?  tenekeden fındık heykeli dikmekle fındığa sahip çıkılmıyor” diye konuştu.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"