Yeşilgiresun Belediye nefes aldı: 77-72

Spor Toto Basketbol Liginde dün oynanan maçta Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye, Darüşşafaka Doğuş takımına şans tanımadı.


Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye iki takım arasındaki istek ve maça daha iyi hazırlanma farkını skora yansıttı ve Darüşşafaka Doğuş’u 77-72 yenerek  ligdeki yedinci galibiyetini aldı. Daha önce evinde Fenerbahçe ve Anadolu Efes’e karşı son toplarda kaybeden Giresun ekibi bu defa da son 2 dakikada basit top kayıpları yaptı ancak 12’ye çıkan fark kapanmadı.

Yeşilgiresun Belediye ribaundlarda 39-27, asistte 17-11 üstünlük sağladı.

Ev sahibi ekip maç boyunca çok iyi savunma yaptı, aynı agresif oyunu hücumda da sergiledi. Darüşşafaka Doğuş ise son haftalardaki görüntüsünün çok altında kalırken hiçbir oyuncudan kariyeri doğrultusunda katkı alamadı.


AKIN ÇORAP YEŞİLGİRESUN: Doron Perkins 20 sayı, 7 ribaund, 6 asist, Tony Crocker 12 sayı, 6 ribaund, Darnell Jackson 17 sayı, 6 ribaund, 3 asist, Dejan Ivanov 17 sayı, 9 ribaund, 1 asist.
DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ: Scottie Wilbekin 11 sayı, Semih Erden 11 sayı, 4 ribaund, Manuchar Markoshvili 19 sayı, 1 ribaund, Marcus Slaughter 10 sayı, 4 ribaund, 1 asist.



Yeşilgiresun Belediye nefes aldı: 77-72

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"