Kitapçı, “CHP Giresun’da 1. partidir”

CHP Giresun İl Başkanı Sinan kitapçı, yaptığı açıklamada hedef büyüttü. Kitapçı, CHP’nin Giresun’da 1. parti olduğunu ve 7 Haziran seçimlerinde 3 milletvekili çıkarmaya yakın olduğunu söyledi. Kitapçı, “CHP bu ülkede yaşayan her bir vatandaşımızın sorununu çözmeye, milletin kaynaklarını millete vermeye söz vermiştir. Giresun’da adaylarımızla kol kola çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Giresun’da yaşayan her vatandaşımıza ulaşıp, programımız anlatacağız. Giresunlu ihmal edilmişliği, yapılan haksızlığı sandıkta giderecektir. CHP Giresun’da birinci parti olup, en az 3 milletvekili çıkarmaya yakındır” dedi.


Kitapçı açıklamasını şöyle sürdürdü: “Hafta sonu Ankara’da Partimizin 7 Haziran 2015 Seçim Beyannamesi ve aday tanıtımı toplantısını yaptık. CHP Halkın İktidarı’nın meşalesini Ankara’da yakmıştır. Giresun adaylarımızla birinci parti olmak için inançla yola çıkmış bulunuyoruz.  Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı seçim beyannamesinde işçi, memur, emekli, öğrenci, engelli, işsiz, aile, esnaf, sanayici, serbest meslek erbabı, kısacası insana hizmet ilkesi ortaya konulmuştur. Emekliye 2 maaş ikramiye, asgari ücret, en az emekli maaşının 1500 lira olması, çiftçiye mazotun 1.5 lira olması, taşeronun tarihe karışması, hukukun bağımsız hale getirilmesi, vatandaşlarımızın ayrıştırılmaması, nedense iktidarı rahatsız etmiştir. CHP’nin halkımıza taahhüt ettiği hizmet programı, AKP’nin endişesini artırmıştır. Maliye Bakanı, “ Türkiye Batar “ diye yaygara yapıyor. 13 yılda Türkiye’yi uçuruma hangi anlayış getirmiştir. Türkiye ekonomisinin güçlü olduğunu iddia ediyordunuz. Neden dolar durdurulamıyor. Her türlü lükse, para bulan AKP,  emeği ile geçinene para bulamamıştır. Bu ülkenin kaynakları eşit dağıtıldığında, her kesime yetecek kadar kaynak vardır. AKP kayanları, hoyratça kullanmıştır. AKP’nin getirdiği taşeron utancından ülkemiz kurtulacaktır.


Yoksul kesimin desteği ile iktidarda bulunan AKP zenginin yanında olmuştur. Birileri sürekli zenginleşirken halk fakirleşmiştir. 7 Haziran 2015 akşamı esaret, korku sona erecek, CHP iktidarı ile yeni bir dönem başlayacaktır.”



Kitapçı, “CHP Giresun’da 1. partidir”

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"