Erzurum, seçim gezilerini sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum seçim gezilerine aralıksız devam ediyor. Hafta sonu Teyyaredüzü mahallesine giden ve mahalle halkının samimi ilgisiyle karşılaşan MHP Giresun Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum 7 Haziran seçimlerinde destek istedi “Kahvelerimiz işsizlerle ve emeklilerle dolu. Hepsinin derdi diğerinden büyük. Gençlerimiz iş bulamamaktan, emeklilerimiz yaşam şartlarından şikayetçi. Mevcut iktidar bazı kesimlerin kasasını, mahallelerimizi de işsizlerle doldurdu. Allah nasip eder bizlere yetki verirseniz Giresun’da yeni istisnam sahaları açarak şehrimizin en büyük sorununa neşter vuracağız” dedi.

Büyükşehirlerde bulunan yatırımcıların her geçen gün Anadolu şehirlerine ciddi yatırımlar yaptığını ancak bu yatırımların bir tanesinin dahi Giresun’a gelmediği bununda nedeninin Ankara’da bulunan siyasetçilerin olduğunu belirten Erzurum “Yatırımcılar bir şehre gelmeden önce oranın siyasetçilerinden manevi destek bekler, yol göstermesini ister ama ne acıdır bizim siyasetçilerimiz sadece yatırımcılara çıkış yolunu gösterip yatırımları diğer şehirlere kaçırıyorlar” dedi.

Giresun’un iş göremez siyasetçilerini Teyyaredüzü sakinlerine şikayet eden Erzurum, kendilerinden yetki isteyip hizmet sözü verirken “Ana muhalefet ve iktidar son günlerde kör bir kuyuya taş attı şimdi çıkarmaya uğraşıyor. Birisi emekliye para vaadi verirken, birileri kaynak gösterin diyor. Giresun’da emeklilerimizin en önemli sorunu gurbette bulunan evlatlarının hasretidir. İşsizlikten çaresizlikten gurbete gitmiş evlatlarını görememe acısıdır. Gelin destek olun, MHP iktidarında Giresun’da işsizliğe, ana babaların evlat hasretine son vereceğiz” dedi.



Erzurum, seçim gezilerini sürdürüyor

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"