Bahar Kupası 7 Mayıs'ta başlayacak

İlimizde Kurum ve Kuruluşlar ile sivil toplum örgütleri arasında birlik ve beraberliği sağlamak, iş birliğini artırmak ve spor yapma imkanı bulamayan insanların spor yapmasına olanak tanımak, insanların bedenen ve ruhen daha zinde ve sağlıklı bir şekilde olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Bahar Kupası Futbol Turnuvası düzenlenecek.

KATILIM ŞARTLARI

Turnuva ilimizde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Oda Başkanlıkları, Dernekler, Sendikalar, Şirketler, Futbol takımları ve bunların dışında katılmak isteyen futbol severler takım kurarak turnuvaya iştirak edebilirler.

b) Turnuvaya katılacak takımlardan katılım ücreti olarak 850.00 TL (Sekizyüzelli TL. ) alınacaktır.

c)Turnuvada görev yapacak hakem, sağlık memuru ve görevliler ile diğer harcamalar tertip komitesi tarafından karşılanacaktır.

d) Turnuvaya katılacak takımlar talep edilen ücreti T.F.F.H.G.D’nin Garanti Bankası Giresun Şb. 593/6298651 nolu hesaba yatırarak banka dekontunu istenilen diğer belgelerle ibraz edeceklerdir.

e) Başvuru evrakları son kayıt tarihine kadar Mustafa Kemal Ortaokulu’nda (1 nolu Sağlık Ocağı Arkası) Ferhat Kara, GİSMAP ticarette Emrah Uzun veya Soğuksu Camisi karşısında bulunan TFFHGD şubesine elden teslim etmelidirler.

f)Takımlar, 30 yaş ve üzeri faal olmayan (01.01.1985 doğumlular ), 20142015 futbol sezonunda faal olan 34 yaş ve üzeri (01.01.1981) en çok 6 oyuncu oynatabilirler. Kalecilerde faal durumu ve yaş sınırı aranmaz (kaleden başka bir yerde oynayamazlar.)

EN SON YILMAZ EKSOZ

Geçen yılki Bahar Kupası Futbol Turnuvası finali Yılmaz EksozYetimoğlu Lokantası arasında oynana final müsabakasıyla sona erdi.

Maçı 30 kazanan Yılmaz Eksoz şampiyon olmuştu. Özel İdare’yi 31 yenen Ada Tente ise turnuvayı üçüncü tamamlamıştı.



Bahar Kupası 7 Mayıs'ta başlayacak

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"