Kamuda çalışan şefler Giresun’da toplandı

Kamu Şefleri Derneği Giresun İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu tanışma ve kaynaşma toplantısı Giresun, Sirena Restaurantta yapıldı. Toplantıya Samsun, Ordu, ve Giresun’dan 100 civarında şef katıldı. Kahvaltı programında Kamu Şefleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir, yaptığı konuşmada; kamuda çalışan ve yükselme sınavları ile şef olan arkadaşların 2011 yılında çıkan 666 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile en çok mağduriyeti şeflerin yaşadığını ve bu haksızlığın giderilmesi konusunda sendikaların şefler adına gerekeni yapmadığını ve bu derneğin kurulduğunu söyledi.


Türkiye genelinde 35.000 Kamuda çalışan şefin olduğunu özlük haklarında büyük kayıplar olduğunu ama çalıştıkları kurumun en fazla iş yükünü çeken kişiler olduğundan bahsetti. Dernek faaliyetlerinin il il bölge bölge toplantılarına devam ettiklerini, Türkiye’nin 72 ilinde örgütlenme faaliyetlerinin tamamlandığını ve bu illerde il başkanları olduğunu söyledi.


Dernek olarak her gün yüzlerce üyelik formlarını geldiğini ve çok hızlı bir şekilde büyümeye devam ettiklerini ve bu büyümenin ve teşkilatlanmanın hızlı bir şekilde tamamlanacağından bahsetti.


Demir daha sonra tüm şeflerin Kamu Şefleri Derneği adı altında hiçbir sendika siyaset ve ideoloji gözetmeden üye olmaya davet etti.


Ayrıca Kamu Şefleri Derneğinin Mustafa Demir’in Kamu Şefleri Derneği Genel Başkanlığına seçilmesinden dolayı boşalan Giresun İl Başkanlığına Giresun Nüfus ve Vatandaşlık Merkez İlçe Müdürlüğünde şef olarak çalışan Mustafa CEBECİOĞLU seçildi. Yine Karadeniz Bölge Başkanlığına ise Ordu Ağız ve Diş Sağlığında şef olarak çalışan Fatma Kargi Doğuş seçildi.



Kamuda çalışan şefler Giresun’da toplandı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"