Futbolculara 5'er bin ceza!

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, dün tesislerde yaptığı Basın toplantısında futbolculara 5’er bin TL ceza verildiğini açıkladı.

Bozbağ, Kayseri Erciyes maçından sonra camianın yaşadığı hayal kırıklığını çok iyi anladığını söyleyerek, “Kimse benden, benim yöneticilerimden daha fazla Erciyes maçında aldığımız sonuca üzülemez” dedi.

Bozbağ, “Bizim bugüne kadar her kriz döneminde aldığımız kararlar doğru çıktı. Bugün geldiğimiz durumda da yine doğru kararlar almak zorundayız. Giresunspor tribünlerinden bugün bulunduğum konuma geldim. Erciyes maçının 30’dan 33’e gelmesini bir taraftar olarak bende kabullenemiyorum. Yaşanan sıkıntının aşılması için ne gerekiyorsa onu yapacağımızdan kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Bu takımı nasıl Playoff oynatırız onun hesabını yapacağız” şeklinde konuştu.
“ZOR GÜNLERİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

Takımımızın bugün geldiği noktanın çok önemli olduğunun belirten Bozbağ, “Bizden daha büyük bütçeli takımların durumu ortada. Bugün Playoff potasındayız. Gereken tedbirleri almak yönetim olarak bizim görevimiz. Bu zor günlerin de üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

Bozbağ, “Mart, Nisan, Mayıs mali lisans yenileme var. Burada bir dahaki senenin puan silme konuları belli olacak. Her türlü zor bir döneme giriyoruz. Hem sportif başarı anlamında, hem de mali anlamda çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci de başarıyla atlatacağız” dedi.
“İKİNCİ YARIDAN MEMNUN DEĞİLİZ”

Giresunspor şu anki konumuna göre başarılıdır. 37 puanımız var. Lig öncesi kamuoyunun beklentilerinin aksine güzel işler yaptık. Daha iyi yerlerde olabilirdik. 8 maçtan 4’ünü alırsak yeniden Playoff potasına gireriz. Giresunspor yönetimi futbolcusunun bir dediğini iki etmedi. Çoğu maçlarda başarılı olduk. Ama ligin ikinci yarısındaki performans bizi tatmin etmedi. Bu kulübü en iyi şekilde yönetme görevimiz var. Erciyes maçından sonra iki gece uyuyamadım. Bu ligin en başarılı takımlarından birisiyiz. Elimize geçen 45 fırsatı değerlendiremedik. Daha agresif olmalıyız. Göztepe, Samsunspor, Karşıyaka ve Denizlispor gibi takımlar bizim altımızda. Bu armayı tekrar yukarı taşıyacağız. Altınordu’yu deplasmanda yeneceğiz.”



Futbolculara 5'er bin ceza!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"