Mustafa Kemal Ortaokulu’ndan örnek proje

Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri, toplum çalışması etkinliği kapsamında “Kırsal Kesimdeki Kardeşlerimizle Dayanışma” adı altında okullarında bir proje geliştirerek Espiye İlçesi Direkbükü Köyü İlk ve Ortaokulu’nda toplum çalışması yaptı.


Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri kırsal kesimdeki kardeşleri için eğitim materyalleri ( Kaynak Kitap, Okuma Kitabı, Kırtasiye Malzemesi) Kıyafet diş fırçası ve diş macunu temin ettiler.


16 Mart 2015 günü Espiye ilçesi Direkbükü Köyü İlk ve Ortaokullar ziyaret edildi. Mustafa Kemal Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencilerini, Direkbükü Köyü İlkokulu ve Ortaokulu’nun yönetici, öğretmen ve öğrencileri karşıladı.  Mustafa Kemal Ortaokulu’nun etkinliğine Okul Müdürü Zeki Soylu, Okul Müdür Yardımcısı Merih Bayram, okul öğretmenleri Şengül Bayram, Kadir Tekir, Muhittin Esen ve okulun 7. ve 8. Sınıf öğrencilerinden 12 kişilik öğrenci grubu katıldı.


Tüm öğrencilere iyi bir ağız sağlığı için diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı. Diğer malzemeler ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere okul idaresine teslim edildi. Daha sonra, iki kardeş okulun öğrencileri birlikte öğle yemeği yediler.


Direkbükü Köyü İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Ahmet Geçal: Mustafa Kemal Ortaokulu’nun öğretmen ve öğrencilerini okullarında görmekten mutluluk duyduklarını, farklı okullardaki kardeşlerimizin de kırsal kesimdeki okulları ziyaretinin kendilerini mutlu edeceğini belirterek, bu projede emeği bulunanlara teşekkür etti.  Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Zeki Soylu: Kardeşlik ve dayanışma duygusunu artırıcı etkinliklere önem verdiklerini belirterek bu tür çalışmaların devam edeceğini belirtti. Soylu, emeği geçen öğretmen, veli ve öğrencilere teşekkür etti.



Mustafa Kemal Ortaokulu’ndan örnek proje

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"